06-13820576
info@bartraxie.nl

Oud Hollandse spelen pakket

€ 70,00

 Prijzen zijn inclusief btw

Oud Hollandse spelen pakket

Terug in de tijd! Naar de tijd vòòr de computergames. Terug naar de tijd waar het hele gezin om de keukentafel kroop voor een gezellige spelletjesavond. Spellen zoals labyrint, reuze jenga, bierpullschuiven en vele andere zijn te huur bij Bartraxie. De oud-Hollandse spellen zorgen ongetwijfeld voor veel hilariteit! U kunt het gehele pakket bestellen maar ook één of meerdere onderdelen.

- Bierpul schuiven (€ 15,00)

- Gatenkaas (€ 7,50)

- Sjoelbak (€ 7,50)

- Hoefijzer werpen (€ 7,50)

- Labyrint (€ 7,50)

- Grote puzzels (€ 7,50)

- Slingerplank (€ 7,50)

- Reuze jenga (€ 12,50)

- Spiegelkast (€ 7,50)

Inclusief geplastificeerde speluitleg.


Korte uitleg spellen:


Bierpul schuiven
Het is een baan van 5 meter. Schuif de pul zo ver mogeljik over de baan. De aangegeven vakken geven aan hoeveel punten u krijgt. Gaat de pul te ver dan valt hij in het net en krijgt u geen punten.

Gatenkaas
Probeer met het kaasje de gaten te ontwijken. Goede samenwerking en communicatie is vereist. Op de het spel staat aangegeven hoeveel punten u krijgt.

Sjoelbak
Schuif de 30 stenen in de aangegeven vakken. Per vak krijgt u een ander puntenaantal.

Hoefijzer werpen
Elke speler mag proberen om 5 hoefijzers om het paaltje te werpen. Diegene met de meeste hoefijzers om het paaltje wint.

Labyrint
U moet zo snel mogelijk met 2 of 4 personen het balletjes naar het midden krijgen. Er zitten speciale routes op om het moeilijker te maken.

Grote puzzel
Twee puzzels van 1m bij 1m met 7 stukken per puzzel. Strijd in twee teams tegen elkaar om de puzzel zo snel mogelijk te leggen. Het lijkt makkelijk maar dat zal vies tegen vallen.

Slingerplank
Probeer 3 ijzeren balletjes zover mogelijk over de slingerplank te laten rollen, ontwijk te gaten en draai op het juiste moment aan de knop. U kunt het spel moeilijker maken door een bijgeleverd verhoging er onder te zetten zodat de ballen sneller gaan rollen. Des te verder u komt des te meer punten u krijgt.

Reuze jenga
Probeer de toren te laten staan maar u moet wel elke beurt een blokje uit de toren pakken en bovenop leggen.  U mag niet van de bovenste twee lagen pakken. Zorg dat de toren overeind blijft anders verliest u. De toren is 2m hoog.

Spiegelkast
Teken de route door het doolhof met een stift MAAR je ziet wel alles in spiegelbeeld. Kom je buiten de lijnen dan moet je opnieuw beginnen. Wie de snelste tijd heeft wint.


Extra
Het bijgeleverde scoreformulier geeft u de mogelijkheid om tegen elkaar te strijden met alle spellen.

 

Extra informatie
Huurprijs p.d. € 70,- per dag (bekijk bezorgen voor de bezorgkosten)
Noot Een ruimte van 20m² noodzakelijk
Extra  Alle onderdelen zijn ook apart te huren

Wilt u de materialen laten bezorgen? Vraag een offerte aan via het contactformulier of bel 06-13820576.
Bartraxie heeft voor iedereen de juiste prijs!