06-13820576
info@bartraxie.nl

6-kamppakket & stropdas schieten

€ 175,00

 Prijzen zijn inclusief btw

6-kamppakket & stropdas schieten

Je zoekt meerdere activiteiten voor 1 dag dan kunt u hier het 6-kamppakket samen met het stropdas schieten huren tegen een scherpe prijs.

Stropdas schieten

Wilt u een leuke activiteit tijdens het voetbalkamp, kinderfeest, braderie of tijdens een ander mooi evenement. Huur dan 'stropdas schieten'!

Je kunt de leeuw gebruiken als mooi voetbalobject maar nog beter als activiteit. Gooi of trap van een bepaalde afstand een bal door het gat waar de stropdas hangt. Een verslavend spel waar je niet mee kan stoppen.

6-kamp pakket

Wilt u zelf een mooie 6-kamp organiseren? Huur dan hier uw 6-kamppakket en u bent klaar. Het 6-kamppakket bestaat uit 6 onderdelen van twee stuks (bij sponsbroeken 4 stuks), u mag zelf kiezen welke onderdelen u in het pakket wilt naar gelang deze beschikbaar zijn. De onderdelen zijn ook apart te bestellen.

  • Mega ballen (€ 25,- per stuk)
  • Kruiptunnels (€ 15,- per stuk)
  • Lopende band (€ 15,- per stuk)
  • Vliegend tapijt (€ 15,- per stuk)
  • Sponsbroeken (€ 7,50 per stuk)
  • Reuzenzakken (€ 7,50 per stuk)
  • Skippy slangen (€ 20,00 per stuk)
  • Brancars race (€ 10,- per stuk)
  • Balansborden (€ 7,50 per stuk)
  • Skiloop (€7,50 per stuk)
Een legendarisch spel voor een spectaculaire dag vol plezier.


Uitleg spellen

Mega ballen (incl. valhelm)
Als team kies je een teamlid uit die boven op de bal gaat zitten op handen en knieën. De overige teamleden lopen met de mega bal mee, verspreid om de bal heen. De persoon op de bal geeft ook het tempo aan en niet de personen er omheen. De bedoeling is dat er zo snel mogelijk een parcours word afgelegd met de bal en persoon erop. U kunt het moeilijker maken door halverwege een verplichte wissel in te lassen. Het team met de snelste tijd wint.

Kruiptunnels
Met je gehele team moet je door de tunnel. De tunnel is 10 meter lang en het daglicht wat door de tunnels heen schemert geeft je net voldoende licht om te zien waar je heen moet. Speel bijvoorbeeld een kruiptunnel estafette.

Lopende band
In de band gaan 5 personen staan die samen een parcours afleggen. De deelnemers dienen zich geheel te bewegen binnen de lopende band en dus niet met voeten buiten de band. Deelnemers lopen een recht stuk tot opdat ze op een bepaald punt zijn aangekomen en draaien vervolgens om in de band om. De achterste persoon wordt nu de voorste persoon. De groep met snelste tijd wint.

Vliegend tapijt
1 Persoon staat aan het touw terwijl de andere 5 personen tegelijkertijd omhoog springen zodat het tapijt vrij komt, de zesde persoon trekt dan het tapijt een stukje naar voren. Zo herhaalt men dit, tot aan de finish. Bij iedere voet die buiten het tapijt de grond worden strafseconden gerekend. De groep met snelste tijd wint. U kunt dit ook 2 teams tegen elkaar laten doen.

Sponsbroeken
1 Persoon draagt een broek met twee grote sponzen op zijn kont. Ga in een bak water zitten, ren naar de overkant en druk de sponzen uit op het rek van de volgende bak. Elk team team twee broeken zodat er continue gewisseld kan worden. Er mag maar één teamlid tegelijk lopen. Wie na 10 minuten de volste bak heeft wint.

Reuzenzak springen
In de reuzenzak gaan 3 tot 6 personen staan. Probeer zo snel mogelijk naar de overkant te springen maar spring je niet tegelijk dan gaat het fout.

Skippy slangen
Zelfde principe als een skippybal, maar dan in een slangvorm, samenwerking is vereist om zo snel mogelijk een parcours af te leggen, maar vaak heeft de lach de overhand.

Brancard race
Het doel is om zo snel mogelijk een vooraf bepaald aantal deelnemers van uw tegenstander op een bepaald punt te krijgen. Dit door hem/haar te vervoeren met de brancard. De brancard dient altijd met 4 personen gedragen te worden. Onderweg kunnen er ook hindernissen worden aangebracht. Elke keer dat brancard grond raakt en dat de brancard niet door 4 personen wordt gedragen worden er strafseconden in rekening gebracht. Als spelvariant kunt u diegene die op de brancard zit een emmer met water mee laten nemen. Diegene met het meeste water in de emmer krijgt winstseconden.

Balansborden
Vervoer water met de balansborden. De borden zitten vast met vier touwen. Deze dienen aan de uiteinden gedragen te worden door 4 personen. Op het bord staan bekers met water en deze moeten van de ene naar de andere emmer vervoert worden. Diegene met het meeste water in de emmer wint.

Skiloop
4 persoons skiloop zal tot uiterste samenwerking leiden, met 1 captain aan het roer zal de hele groep de ski's moeten laten lopen over een parcours. Leiderschap, samenwerking en daadkracht komen maximaal aan de orde in dit spel.

Extra informatie
Huurprijs €175,- per dag (bekijk bezorgen voor de bezorgkosten)
Noot 2 Stroomaansluiting van 220 v noodzakelijk

Wilt u de materialen laten bezorgen? Vraag een offerte aan via het contactformulier of bel 06-13820576.
Bartraxie heeft voor iedereen de juiste prijs!